Mercedes verkopen snel

verkoop uw Mercedes binnen 1 dag voor de beste prijs!

Voorpagina

Direct uw Mercedes verkopen voor de beste prijs? Bij ons krijgt u een GRATIS en VRIJBLIJVEND bod binnen 24 uur!

Staat het bod u aan dan kunt u de Mercedes direct verkopen voor het genoemde bod. Uw Mercedes verkopen is gratis!

 


binnen 24 uurSnel uw Mercedes verkopen

Uw Mercedes snel verkopen kan via onze online autoveiling. Binnen 24 uur krijgt u het hoogste bod per email gratis en vrijblijvend door. Voor dit bod kunt u de Mercedes gegarandeerd verkopen. U vult uw kenteken in en het systeem zoekt automatisch de gegevens van uw Mercedes erbij. U vult nog enkele informatie in over de staat waarin uw Mercedes verkeerd. Vervolgens staat uw Mercedes online en kan er op geboden worden.

Uw Mercedes verkopen op een veilige manier

Omdat aan onze autoveiling alleen maar gescreende en RDW erkende garagebedrijven en dealers mee kunnen doen bent u verzekerd van een veilige verkoop. Deze partijen betalen u direct netjes uit met echt geld en u ontvangt ook meteen de vrijwaring. Indien u liever niet met veel geld over straat gaat kunt u ook kiezen voor een spoedoverboeking per bank. U heeft geen vreemde types aan de deur die achteraf terug kunnen komen om verhaal te halen als iets niet bevalt. Onze manier van verkopen is de meest veilige manier.

hoogste bod mercedesUw Mercedes verkopen voor het hoogste bod

Omdat de gescreende en erkende autobedrijven elkaar kunnen overbieden komt er altijd een goed bod uit onze autoveiling. Omdat wij een groot netwerk hebben aan Mercedes specialisten en bedrijven, hebben wij een grote doelgroep waar wij uw Mercedes onder de aandacht kunnen brengen. Het bod dat u krijgt is gratis en vrijblijvend. U kunt het zien als een gratis waardeindicatie. Verkopen is dus niet verplicht. Wil u wel de Mercedes verkopen voor het genoemde bod dan zijn er geen bijkomende kosten want het is gratis!

Onze manier biedt u veiligheid en gemak

Onze manier van Mercedes verkopen heeft veel voordelen t.o.v. andere systemen of methodes. U wordt bijvoorbeeld niet lastig gevallen met mailtjes en telefoontjes van mensen die een onzin bod op uw Mercedes uitbrengen. U krijgt alleen het hoogste bod door waarvoor u direct kunt verkopen. U heeft geen last van het feit dat kopers niet komen opdagen of niets meer van zich laten horen. Indien u akkoord gaat met het bod dan kunt u de Mercedes gegarandeerd verkopen.

mercedes schade verkopenEen Mercedes verkopen met schade

Heeft uw Mercedes schade? Zit de voorkant in elkaar, een deuk in uw deur of is hij bekrast? Is de lak hier en daar niet zo mooi meer? Allemaal geen probleem. Wij hebben in ons netwerk genoeg garagebedrijven zitten welke expert zijn in schadeherstel. Zij kopen uw Mercedes graag over en bieden hiervoor een goede prijs. U mag altijd zelf beslissen of u dit genoeg vind en hiervoor uw Mercedes ook wilt verkopen.

Een Mercedes verkopen met gebreken

Heeft uw Mercedes problemen, gebreken of technische mankementen? Een kapotte versnellingsbak, een versleten koppeling of een andere storing. Ook dan kunt u uw Mercedes verkopen voor een goede prijs. Ons netwerk heeft genoeg erkende garagebedrijven die gespecialiseerd zijn in reparaties. Ook zij bieden een goede prijs op uw Mercedes. In de meeste gevallen stukken meer als dat u uw Mercedes verkoopt via een advertentiesite.

mercedes sterElke Mercedes is welkom

Alle modellen van Mercedes zijn welkom en mogen gratis worden aangemeld. Ook bedrijfsauto’s of bedrijfsbussen mogen worden aangemeld. Een hoge kilometerstand? Geen probleem. Ook een Mercedes met een hoge kilometerstand is goed verkoopbaar. U zult zien dat u ook hier een goede prijs voor terug zult krijgen.

Anoniem uw Mercedes aanbieden

Onze veiling is anoniem wat betekend dat de autobedrijven alleen het voertuig en de bijbehorende omschrijving krijgen te zien. Uw gegevens blijven achterwege. Indien u akkoord gaat met het bod dat krijgt de desbetreffende partij de gegevens in te zien zodat er contact gelegd kan worden om de verkoop verder te regelen. Indien u niet akkoord gaat met het hoogste bod dat worden uw gegevens automatisch uit ons systeem gewist.

De meest aangeboden Mercedes modellen

Mercedes A150, Mercedes A160, Mercedes A180, Mercedes A200, Mercedes B180, Mercedes B200, Mercedes C180, Mercedes C200, Mercedes C220, Mercedes CLK200, Mercedes CLK320, Mercedes CLS350, Mercedes E-klasse, Mercedes G-klasse, Mercedes SLK-klasse, Mercedes Vito en Mercedes Sprinter. Staat uw Mercedes model hier niet tussen dan is het geen probleem. Dit is slechts een opsomming van veel aangeboden modellen. Uw Mercedes is uiteraard ook welkom.

 mercedes verkopen

Mercedes verkopen snel © 2018