Mercedes verkopen snel

verkoop uw Mercedes binnen 1 dag voor de beste prijs!

Nieuwe modellen

5 (100%) 2 votes
Nieuwe modellen van Mercedes

Mercedes komt met nieuwe modellen welke nog zuiniger, efficiënter en restyled zijn.

Nieuwe A-Klasse

merdeces a klasse 2014De nieuwe Mercedes A-klasse in niet vergelijkbaar met zijn voorganger. Hij heeft een zeer stoere vormgeving en is totaal anders. De rijervaring van de nieuwe A-klasse is overweldigend. Je merkt direct dat hij zijn tijd ver vooruit is. Zijn design is futuristisch zowel van binnen als van buiten. De nieuwe Mercedes A-klasse biedt erg veel comfort en is rijk uitgerust met de nieuwste gadgets en technologieën. De Mercedes A-klasse is er in een A180, een A200 en een A250.

Veiligheid staat bij Mercedes bovenaan en dat is terug te zien aan de aanwezige veiligheidssystemen. Zo is er onder andere Attention Assist, Collision Prevention Assist, Distronic Plus en Pre-Safe.

Ontspannen autorijden kenmerkt zich door comfortabele stoelen, een airconditioning standaard, een multimedia ststeem en assistentie systemen die u waarschuwen.

Ook kunt u het internet op met het multimediasysteem. Surfen met google of updates voor de navigatie binnenhalen is kinderlijk eenvoudig. Tevens wordt het beeld van de achteruitrijdcamera weergegeven in het scherm van het multimediasysteem.

Zuinigheid wordt bereikt door meerdere systemen te combineren. Mercedes noemt het de BlueEfficiency. De efficiëntere motoren met een directe brandstofinspuiting, een eco start-stop-systeem en een turbo oplading helpen allemaal mee. Zo kan er een verbruik van 3,3 liter op de 100 kilometer worden gehaald.

De A-klasse is al verkrijgbaar vanaf 26.995 Euro

 

Nieuwe E-klasse

mercedes e klasse 2014De nieuwe Mercedes E-klasse is een echte parel. Zijn vernieuwde en gestroomlijnde design maakt de Mercedes E-klasse een sportieve verschijning. Een heerlijk rijdende auto welke een uitstekend comfort heeft en zeker gezien mag worden. Op het asfalt voelt hij zich helemaal thuis waar het dynamiek van de motor zich helemaal thuis voelt.

Het interieur is uitgevoerd met hoogwaardige materialen een prachtig en elegant vormgegeven. Het instrumentenpaneel is overzichtelijk en helemaal compleet.

Onder de motorkap zijn de nieuwste technieken en technologieën terug te vinden. Zo zijn er meerdere veiligheidssystemen zoals Attention assist, koplampen met gedeeltelijke led verlichting, adaptive grootlicht assistent, rijassistent, een pre-safe systeem, Collision prevention assist, bas plus met kruispunt assistent, pre-safe-rem met voetgangersherkenning, een actieve motorkap, Neck pro hoofdsteunen, een noodoproepsysteem, parkeersensoren, verkeersbordenassistent en ga zo maar door.

Uiteraard is er ook aan zuinig rijden gedacht. Het BlueEfficiency systeem is ook in de Mercedes E-klasse toegepast.

De Mercedes E-klasse is verkrijgbaar vanaf 45.900 Euro

 

Nieuwe B-klasse

mercedes b klasse 2014Voordelig een Mercedes rijden? Dan is de Mercedes B-klasse wellicht iets voor u. Vanaf 28.995 Euro rijdt u al een Mercedes B-klasse. Deze auto biedt een zee van ruimte. De ontwerpers zijn efficiënt omgegaan met de indeling zodat alle ruimte optimaal benut wordt.

Sportief is de nieuwe Mercedes B-klasse zeker. Niet alleen zijn uiterlijk is sportief maar ook zijn rijgedrag. De 4 cilinder dieselmotoren bieden 109pk, 136pk en 170pk. De benzinemotoren zijn er in 122pk, 156pk en 211pk. Beide zijn ze voorzien van een BlueEfficiency systeem welke zuiniger omgaat met brandstof. Sportief en tegelijkertijd zuinig rijden is dus mogelijk.

De B-klasse is verkrijgbaar in een handgeschakelde 6-bak of een 7-traps automaat. De 7-traps automaat is voorzien van een dubbele koppeling en schakelt zeer verfijnd. Ook is er een economy en een sportstand om het rijgedrag te beïnvloeden.

Een Eco start-stop-systeem zorgt voor brandstofbesparing bij het stoplicht. Zodra de versnelling in z’n vrij gezet wordt slaat de motor af. Zodra de koppeling weer wordt ingetrapt start de motor razendsnel.

Ook de nieuwe Mercedes B-klasse is zeer veilig en voorzien van allerlei veiligheidssystemen. Er is radartechnologie aan boord (Distronic plus) welke de afstand van de voorganger in de gaten houdt. Indien nodig gaan dit systeem op tijd ingrijpen en de auto tot stilstand brengen zonder de voorganger te raken. De spoorassistent (optie) houd de witte lijnen op het wegdek in de gaten. Zodra je te dicht bij de lijn komt krijg je een waarschuwingssignaal. Ook is er een intelligent licht systeem (optie) welke het grootlicht kan richten zodat tegenliggers er geen last van hebben en voorkomt dat ze verblind worden.

Bekijk hier alle nieuwe Mercedes modellen.


mercedes verkopen

Mercedes verkopen snel © 2018